Interieurontwerp Geleen voor particulieren en bedrijven

Hier bij Green Creations in Geleen staan wij niet alleen klaar voor u als het om tuinen gaat. Ook verzorgen wij graag een persoonlijk en deskundig interieurontwerp voor u. Weet u niet zo goed wat u met een of meerdere ruimtes aan moet? Heeft u interieuradvies nodig over bepaalde aspecten van uw huis of bedrijfspand? Schakel ons in om u hiermee te helpen.

Interieuradvies en uitvoering op maat

Wat ons interieurontwerp betreft, gaan wij op soortgelijke wijze te werk als bij het ontwerpen van een tuin. Na een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek maken wij digitaal een 3D-ontwerp van of een deel van uw pand op basis van de besproken persoonlijke wensen en mogelijkheden. Doorgaans ontvangt u de eerste concept versie binnen een week. Deze kan daarna aangepast worden totdat u tevreden bent: uw tevredenheid staat bij ons namelijk met stipt op nummer één. Pas wanneer u akkoord bent, gaan we voor u aan de slag. Graag geven we u een vakkundig advies met betrekking tot:

  • Stijl- en kleuradvies
  • Wandbedekking en raambekleding
  • Houtafwerking
  • Verf
  • Meubilair

Of u nu dus enkel wilt weten wat voor stijl er bij uw interieur past, of de volledige inrichting van een kamer of ruimte van top tot teen wilt laten verzorgen, bij Green Creations kan het allemaal. Meubels maken wij zelfs voor u op maat.

Wilt u meer informatie over Interieuradvies?

Neem dan via ons contactformulier of telefonisch contact met ons op.
Wij staan u met plezier te woord!

  +31 (0)652840495

Verticale tuinen

tuinaanleg hoveniersbedrijf geleen green creations

Interieuradvies

interieurontwerp geleen green creations

Tuinschutting plaatsen

tuinschutting plaatsen hoveniersbedrijf geleen limburg